Garnier miceralna voda


U poslednje vreme miceralne vode su postale veoma popularne tako da,cim su se pojavile,ni ja im nisam odolela. Do sada sam probala miceralne nekoliko razlicitih proizvodjaca ali danas cu vam pisati samo o Garnieru. Nekada me njihovi proizvodi oduseve a nekada toliko razocaraju da ih neko vreme izbegavam ali u vecini slucajeva im ne mogu odoleti.


Garnier miceralna namenjena je osetljivoj kozi. Na bocici pise da uklanja sminku sa lica,ociju i usana,cisti i umiruje kozu. Nije potrebno umivati se nakon ciscenja sa njom.

Ne sadrzi parfem,proizvod je dermatoloski i oftalmoloski testiran. Koristi se tako sto se na tufer nanese miceralna i blagim pokretima predje preko lica,bez nekog preteranog trljanja.

























Meni licno ova miceralna nije izazvala bilo kakve iritacije,crvenilo,bubljice itd.,ali s'obzirom da imam kombinovanu kozu brze mi se mastila T-zona. Odlicno uklanja sminku,cak i onu vodootpornu,ne iritira oci i ne isusuje kozu. Nakon nje se oseca da je koza lepo ociscena,da dise i da pore nisu zapusene. Ne ispiram je nakon upotrebe,dok sam druge miceralne morala jer su mi iritirale kozu i stvarale neki neugodan osecaj na licu.


Pakovanje je veoma jednostavno ali mililitraza je ono sto je fantasticno kod nje,to je onih neodoljivih 400ml. a i cena je odlicna,platila sam je 430din. na snizenju u DM-u.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi