Balea Teint Perfektion matirajuca krema (baza)

Da li je moguce svratiti u DM a ne izaci sa bar jednim Baleinim proizvodom ?!? Zasto su im sve stvarcice upakovane u tako privlacnu ambalazu !


  Balea Teint Perfektion matirajuca krema sa mineralnim pigmentima za ujednacavanje tena je ustvari baza i nanosi se posle kreme a pre pudera.


      Kada su baze u pitanju,one ili rade ili nerade svoj posao,tako da vec nakon prve upotrebe znate na cemu ste tj. da li ste uzalud bacili svoj novac ili ne.


 Kao sto vidite na slici,proizvod je upakovan u veoma privlacnu i lako uocljivu ljubicastu kutiju na kojoj su ispisani osnovni podaci o proizvodjacu,nacinu upotrebe,sastavu i zapremini. 


 U kutiji se nalazi veoma prakticna elegantna ljubicasta tubica iz koje cete lako moci dozirati potrebnu kolicinu kreme.


Krema je guste teksture,blago roze boje i bez mirisa. Namenjena je svim tipovima koze. Ne sadrzi hranljive sastojke pa je treba nanositi nakon dnevne kreme.


Za prekrivanje lica potrebna je mala kolicina proizvoda,lepo i lako se nanosi. Ne ostavlja osecaj "tezine" i koza je barsunasta,mekana i ujednacena. Lepo matira lice,ne zateze ga ali istice suve delove sto mu je velika mana. Vizuelno prekriva pore ali samo ako su blago izrazene. Moze se nanositi na celo lice ili samo na delove koje zelite da matirate. Make up lepo legne na nju i bez problema izdrzi nekih 7-8 sati.


Iz sastava vidite da sadrzi silikon pa ako vam je koza osetljiva na njega bolje je da preskocite ovu kremu. 


Na kraju mogu reci da je ova baza veoma dobra,nije mi izazvala nikakvu reakciju na kozi i drzi sminku na mestu veoma dugo. Cena mu je pristupacna,tubica od 30ml kosta 545 dinara.


Da li ste vec koristile Balea Teint Perfektion 
i
kako vam se cini? 



Коментари

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi

New in #DM oktobar