Proizvodi za negu lica koje koristim poslenjih mesec dana.....


   


Mixa Cleansing Micellar Water namenjena je prvenstveno za suvu i osetljivu kozu ali se moze koristiti za sve tipove koze. Blagogo je i neutrlnog mirisa,ne sadrzi alkohol pa tako da dodatno ne isusuje kozu. Bez problema skida sminku,cak i vodootpornu. Nakon ciscenja koza je meka i hidrirana.
Pakovanje je od 200ml,veoma je prakticno jer sadrzi pumpicu i dosta dugo traje.

    

Balea Reinigungs Mousse pena za ciscenje lica namenjena je za sveki tip koze. Sadrzi ekstrat kasmira,provitamin B5,ne sadrzi sapun pa tako da kozu stiti id isusivanja. Veoma je gusta,ima svilenkast sjaj i veoma se lako dozira i poterebno je bukvalno naneti proizvod velicine graska na kozu pa da je lepo ocisti i iz tog razloga trajace vam veoma dugo. Koristi se ujutru i uvece na prethodno umivenu kozu lica,vrata i dekoltea. U kontaktu sa vodom nastaje mekana penasta struktura. Ispira se toplom vodom. Nakon umivanja lice ostaje potpuno cisto,glatko i barsunasto makano,bez neprijatnog zatezanja i crvenila.     
Pakovanje je od 100ml i s'obzirom da je u pitanju mekana aluminijumska tubica lako se dozira i kosta oko 300din.

                                                                                                  
Balea Milch & Honig Maske je regenerativna maska za stresiranu kozu lica. Sadrzi ulje makadamija oraha,intezivno neguje,stiti kozu od gubitka vlaznosti i podstice njenu regeneraciju. Bademovo mleko poboljsava elasticnost koze dok je bagremov med hidrira. Sadrzi vitamin E koji stiti kozu od stetnih uticaja. Nanosi se na prethodno ocisceno lice i ostavi da deluje 10-15min nakon cega se otkloni kozmetickom maramicom - ne ispira se. Meni je prilikom prve upotrebe bio malo cudan osecaj cisceci je samo kozmetickom maramicom ali kada se koza osusi ne ostaje na njoj nikakav masn trag ni osecaj tezine ni zatezanja,vec je koza mekana,hidrirana i blistava.
Dolazi u pakovanju od dve vrecice sto je dovoljno za dve upotrebe. Koristi se 1-2 puta nedeljno. Kosta oko 200din.


Приказује се 20150126_161622.jpg

Garnier Self Heating maska za lice. O njoj sam detaljnije vec pisala sto mozete pogledati u nekim starim postovima. Ukratko: maska je namenjena masnoj kozi lica sa izrazenim porama. Veoma je gusta i nanosi se na prethodno ociscenu kozu,drzi se 3min i ispere mlakom vodom. U kontaktu sa kozom se zagreva. Nakon nje koza je matirana i pore vidljivo smanjene.
Dolazi u pakovanju od dve vrecice sto je dovoljno za bar 4 upotrebe i kosta oko 150din.




Bioten Skin Moisture dnevna krema namenjena je normalnoj i kombinovanoj kozi lica. Veoma je lagana i koza je brzo upija,hidrirana je tokom celog dana,mekana je na dodir i sto je veoma bitno ova krema ne ostavlja masan trag na kozi. Jedina mana joj je sto mora da se stavlja veca kolicina kreme na lice da bi koza bila dobro hidrirana.
Pakovana je bas onako kako ja volim,u staklenoj teglici od 50ml i kosta oko 450din.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Fagor - Mini blender Coral SB-250

Schauma Phyto-Caffeine i Cream&Oil šamponi