L'Oreal Pure Clay Purify Mask - maska za ciscenje i matiranje koze

Nove L'Orealove maske za lice privukle su dosta paznje i kao neko ko jako voli da koristi maske nisam mogla a da ne probam bar jednu od tri koliko sadrzi Pure Clay linija.

Uzurbani nacin zivota, stres, zagadjenost zivotne sredine negativno uticu na nasu
kozu, iz tog razloga joj je potrebna nega i redovno ciscenje. Glina je kljucni saveznik u borbi za cist i blistav ten, zato su beauty eksperti iz L'Oreala stvorili Pure Clay mask liniju koja u svojoj formuli sadrzi 3 vrste prirodne gline. Rasul, glina koja prociscava kozu, kaolin, bela glina koja apsorbuje necistocu i visak sebuma i montmorilonit, glina koja uklanja povrsinske nesavrsenosti koze. Pure Clay linija se sastoji od tri vrste maski za lice namenjenih razlicitim potrebama koze. Pure Clay Glow maska obogacena je biljnim ugljem koji poput magneta izvlaci necistoce i cini kozu blistavijom i svezijom. Pure Clay Purify maska sa ekstratom eukaliptusa prociscava kozu, uklanja nepravilnosti i sjaj, cineci je matiranom. Pure Clay Exfo maska sa ekstratom crvenih algi ima efekat pilinga, cisti i ujednacava ten.
Glavna svrha ovih maski je detoksikacija koze.

Najvise paznje mi je privukla Purify maska, koja garantuje prociscen i matiran ten.

Sam proizvod dolazi u jako lepoj staklenoj teglici zapremine 50ml, koja deluje veoma luksuzno.

Pure Clay Purifu maska je namenjena masnoj i mesovitoj kozi sklonoj prekomernom presijavanju tj. mascenju. Kremasta tekstura maske cisti pore i uklanja visak sebuma cineci kozu prociscenom i matiranom, bez isusivanja. Nanosi se tanak sloj na cistu kozu celog lica, izbegavajuci predeo oko ociju i usana, dva do tri puta nedeljno. Ostavi se da se osusi 5 do 10 minuta, a zatim ukloni vlaznim peskirom ili toplom vodom.


Ono sto me je odusevilo kod ove maske je to sto daje odlicne rezultate. Nakon koriscenja koza je mekana i nezna na dodir, matirana, a pore vidno smanjene. Ne isusuje kozu, sto je veoma bitno. Redovnom upotrebom primeticete pozitivne promene na kozi, koja ostaje cistija, svezija i zdravija. Ima ostar ali vrlo prijatan miris. Maska se veoma lako nanosi, mozete je naneti cetkom ili prstima, a isto tako se sa lakocom i uklanja.


SASTAV:

Da li ste probale Purify masku ili neku drugu iz Pure Clay linije?

Do naredno posta :*
M.M.

Коментари

  1. Meni izgleda skroz zanimljivo. S ozbirom da imam masnu kozu dobro bi mi dosla jedna ovakva maska :) Odlican post :*

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije II

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije