New In #8 Rilastil L'Occitane Caudalie

Kod mene 8.mart jos uvek traje,hvala divnim ljudima iz Rilastil,L'Occitene,Caudalie sto su mi dodatno ulepsali praznik. Iz tog razloga,ovo je za mene jedan poseban post sa divnim proizvodima veoma dobrih brendova.
Moje prve utiske o ovim proizvodima citacete uskoro,dok ih u ovom postu samo predstavljam.


Rilastil je dermokozmeticki brend i dolazi nam iz divne Italije. Moze se pohvaliti sirokom paletom proizvoda namenjenih razlicitim potrebama koze.
Ovom prilikom predstavicu vam par njihovih proizvoda.


Volim miceralne i radujem se svakom novom isprobavanju,pa je i logicno da kao prvi proizvod spomenem Rilastil miceralni rastvor,preparat za ciscenje lica i skidanje sminke. Namenjen je svim tipovima koze,cak i naosetljivijoj i kozi sklonoj crvenilu.

Rilastil Micro linija namenjena je prvim borama koje se javljaju vec sa 30 godina.

Micro Nourishing Cream je hranljiva krema koja dubinski hrani i hidrira kozu,deluje na vec formirane prve bore i vraca tonus kozi. Bogate je i brzo upijajuce teksture.

Micro Moisturizing Fluid je hidrantni fluid,veoma lagane i brzoupijajuce teksture koji hidrira i podmladjuje kozu,deluje na vec formirane bore.

Micro Eye Contour Cream namenjena je osetljivoj okoloocnoj regiji,deluje protiv bora,podocnjaka i kesica ispod ociju.

Rilastil Aqua linija namenjena je hidrataciji koze.

Aqua Legere Cream je hidrantna krema namenjena nezi normalne do mesovite koze. Lagane je i lako upijajuce teksture. Nakon koriscenja koza je hidrirana,barsunasta i meka na dodir. Dobra je kao podloga za sminku.

Aqua Normalizing Fliud namenjen je nezi normalne do mesovite koze. Veoma je lagane i brzoupijajuce teksture,hidrira,matira i obnavlja zastitnu barijeru koze. Odlican je kao podloga za sminku.

Svi Rilastil proizvodi su nekomedogeni,dermatoloski i mikrobioloski testirani,testirani na nikl,kobalt,hrom,paladijum i zivu.



L'Occitane en Provence brend dolazi iz Francuske,karakterisu ga proizvodi za negu koze i mirisi napravljeni od najfinijih i najefikasnijih tradicionalnih sastojaka.


Njihov najprodavaniji i najpopularniji proizvod je Kariti Shea Butter krema za ruke koja je zaista odlicna,a i Rose Shea Butter iz iste kolekcije je veoma dobra i prelepog mirisa.

Kariti Shea Butter Lip Balm i Rose Shea Butter Lip Balm su dva veoma dobra balzama za usne,prelepog mirisa (prvi meni vise mirise na kokos nego na shea buter,dok drugi miris me podseca na jagodu),dobro hidriraju usne i ne ostavljaju lepljiv trag.

Za kraj ali ne i manje lep proizvod,su turpijice za nokte. Pakovanje je prelepo,cak mi je zao i da ih probam koliko mi je sve to slatko.



Caudalie je francuski kozmeticki brend inspirisan grozdjem i vinogradima.u cijoj ponudi se nalaze proizvodi za negu koze lica i tela,kao i organski biljni caj za drenazu i osvezavajuce mirisne vode.


Caudalie Resveratrol [Lift] je anti-age linija koja pomaze u borbi protiv starenja koze. Resveratrol je revolucionarni sastojak koji se moze naci u nekim biljkama i crnom vinu. On pojacava celijsku energiju i prodire duboko u kozu smanjujuci efekte starenja.

Resveratrol [Lift] Night Infusion Cream je izuzetno hranljiva nocna krema sa aromaticnim i opustajucim mirisom. Ujutru je koza glatke,cvrsca i osvezena.

Resveratrol Firming Serum je veoma lagane teskture,odlicno hidrira kozu i ne ostavlja lepljiv trag,zbog cega je dobar kao podloga za sminku. Ne sadrzi ulje.

Caudalie Moisturizing Mask je hidrantna maska koja intezivno hidrira i smiruje suvu kozu,inace je namenjena svim tipovima koze. Koristi se dva puta nedeljno,nanosi se na celo lice i predeo oko ociju i ostavi da deluje 15 minuta nakon ceka se ispere ili ukoliko imate suvu kozu mozete je ostaviti na licu cele noci da je dobro nahrani i hidrira.


                Da li ste probali proizvode ovih brendova? Sta vam je najvise privuklo paznju?

Do narednog posta :*



Коментари

  1. Mnogo mi se dopada sve i verovala ili ne nisam probala ništa od ovoga a najviše bih volela Rilastil :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dal' je moguce :) Rilastil proizvodi su zaista dobri....ja vec sastavljam spisak sta bih mogla jos da probam :)

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) krema za lice

Tecni puderi za mesovitu kozu

Uradi sam - Uskrsnje dekoracije

Balea Q10 okoloocna krema protiv bora