Maybelline Affinitone tečni puder

       

             Maybelline Affinitone tečni puder


                                              

Maybelline Affinitone puder je verovatno većini vas dobro poznat,cak i ako ga ne koristite,sigurno ste ga vidjale na svakom koraku. Ukoliko ga jos uvek niste probale,a dvoumite se,mozda ce vam ovaj post pomoci da se odlucite.

Koristim ovaj puder vec nekoliko godina i to u nijansama 16 Vanila Rose i 18 Natural Rose jer imam svetao ten i ove boje ne vuku na zuto.

Pakovanje je klasično, plastična tuba sa čepom na odvrtanje od 30 ml,ali lako iscuri previse pudera zbog velicine otrvora i tecnosti. Moze se kupiti drogerijama,apotekama i vecim marketima,cena mu je oko 700din. 

 Izrazito lagani tecni puder sa vitaminom E  koji se može naći u 6 nijansi: opal roza, svetla peščano bež, kremasta bež, vanilla roze, roza bež i zlatno bež.  Dosta je tecne strukture i relativno se brzo susi na kozi,lako se nanosi, dobro se stapa sa korektorom i na kozi se ne oseca tezina pudera. Svrstala bih ga u pudere sa srednjim prikrivanjem,najvise bi odgovarao normalnoj i mesovitoj kozi dok bi se masna koza ubrzo nakon nanosenja presijavala i dodatno mastila.

Ukoliko jos niste pronasli odgovarajuci puder vredi pokusata sa ovim,mozda vam se i dopadne.

Коментари

Популарни постови са овог блога

NYX Jumbo Eye Pencile Milk

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder

Victoria Beauty Cannabis nocna krema

New in #septembar

Natural Wealth Vitamins for the hair